Høsten

Vi gleder oss til å bli kjent med mange nye barn og foreldre!

Sommeren står på hell og høsten sniker seg stadig nærmere. Da er det bare å psyke seg opp til jobb, skolestart og nytt barnehageår.

I år skal personalet fordype seg i teori om lek. Dere vet, det som alle unger gjør når de ikke sitter foran en skjerm eller kjeder seg så det går på bekostning av mor og far sin sinnstilstand. Vi vil i løpet av året gjøre et forsøk på å synliggjøre for alle at lek er så mye mer en lek. Følg med på tavla og se om det ikke kommer noen teoretiske drypp av og til.

Tavla vil bli brukt til å formidle hva vi gjør i løpet av barnehagedagen og knytte dette opp mot rammeplanen og vår nyervervede kunnskap om lek. Vi håper dere bruker Kidplan aktivt og oppfordrer dere til å bruke innholdet  til å prate med barna om dagens opplevelser i barnehagen.

Som dere ser så er det ganske tynt med innhold nå, men når vi skal prøve å fylle på jevnt og trutt opp mot barnehagestart 19. august. Regn med litt "test innhold" og at det kan plinge inn unødvendig mange oppdateringsvarsler i starten. Det vil bedre seg når vi blir konfortable med systemet. Hold ut.

Årsplanen vil bli lagt ut med det første. Det mangler en dato for vår planleggingsdag i mars 2020, men jeg lover å publisere den datoen så snart den er klar.

Så da er det bare å vente i spenning frem til neste pling i telefonen...